PDF PDF Print

oproep voor vrijwilligers bazaar 2017

Op 7 oktober 2017 zullen we weer een bazaar organiseren in de ruimten bij onze kerk. Net zoals in de voorgaande edities hopen we weer op een mooie opbrengst (dit keer voor een nieuwe geluidsinstallatie in onze kerk) en natuurlijk op het positief neerzetten van onze kerk/parochie.

Een bazaar organiseren is niet niks en vergt een hoop tijd. De bazaar commissie is al druk bezig om alles op te zetten we zoeken echter nog helpende handjes voor de dag zelf en de dagen ervoor met het opzetten. Ook als u slechts een gedeelte van een dag kunt helpen zouden wij al enorm blij met uw hulp zijn.

Heeft u op 7 oktober 2017 tijd? Of wellicht (ook) de dagen ervoor? Wij hopen op uw hulp! We hebben allerlei kramen waar we bemensing voor zoeken, er zit vast iets bij wat bij u past. 

Ook zijn we blij met goed verkoopbare boeken en andere 2e hands artikelen. Deze kunt u afgeven aan Michael op zondag na de dienst, of afgeven op afspraak.

Voor onze loterij zoeken we nog prijzen. Bent u goed bekend met een of meerdere ondernemers in uw buurt? Wellicht willen zij een prijs sponseren. Uiteraard zal er een naamsvermelding volgen op de website en in de nieuwsbrief!

Tot slot willen we niet de inwendige mens vergeten. Onder het motto: ‘’Heel de parochie bakt’’ hopen we op veel gebakken donaties om deze dag te kunnen verkopen bij de koffie!

We hopen op zoveel mogelijk hulp om de dag tot een groot succes te maken. U kunt zich aanmelden bij:

Michael Maas (webmaster@michaelmaas.nl 06-44648077)

Niels Ras (niels@nielsras.com 06-19911775)

 

Website van de Oud-Katholieke Parochie H.H. Anna en Maria te Haarlem. webmaster@michaelmaas.nl