PDF PDF Print

Gespreksavonden 40-dagentijd

Elke jaar hebben we tijdens de 40-dagentijd een aantal geloofsgesprekken in de huiskamer van de pastorie. D.v. zullen er dit jaar ook weer zulke leer- en bezinningsavonden plaatsvinden. Waar zullen we ons dit jaar in verdiepen?

Wij geven nog even geen antwoord hierop, maar delen een wijze constatering mee: Ieder mens is uniek. We zijn uniek en verschillend. Toch delen we een gezamenlijke dierbare plek: de HH Anna en Maria. Die kerk is op een of andere manier verbonden met ons geloof en onze geloofsgeschiedenis.

Daar willen we ons dit jaar in verdiepen! We maken uitgebreider kennis met elkaars geloofsachtergrond. Wat is jouw geschiedenis? Wie en wat heeft jou gevormd? Waar is jouw geloof begonnen en waardoor is het eventueel veranderd? 

Elke avond vertellen twee mensen hun verhaal en als goede herder zal Robert de spits afbijten. Uiteraard mag je ook een paar avonden meeluisteren en daarna besluiten of je wel of niet aan het woord wil komen. Dit alles om de drempel zo laag mogelijk te maken om gezellig op de bank aan te schuiven. De 4 woensdagavonden zijn: 

13 maart, 20 maart, 27 maart en 3 april. We beginnen om 20.00.

Je kan je opgeven op de lijst in de gemeentezaal, of bij Robert of Rianne. Natuurlijk kan je ook met je vragen bij hen terecht. Iedereen is welkom, ook belangstellenden en (gast) nieuwsbrieflezers.

Rianne

Website van de Oud-Katholieke Parochie H.H. Anna en Maria te Haarlem. webmaster@michaelmaas.nl